Такий захід організували учні й учениці 4-Б класу Залізницького ліцею ім. І. Пасевича разом із вчителькою Оленою Швайко.
Український борщ, духмяні пампушки з часником, вареники із сиром, шкварками, капустою, млинці, узвар, налисники, сало… Найсмачніші та найпопулярніші страви національної кухні можна було спробувати у цьому ліцеї, повідомили на фейсбук-сторінці навчального закладу.
Неймовірні емоції панували під час заходу. Вихованці старанно готувались, накуховарили самостійно або із батьками тільки смачне та вишукане, одним словом – особливе. Тому й захід видався цікавим та різноманітним, багатим на маленькі кулінарні шедеври.
«Усі вдосталь наїлись смачненького, що забезпечило чудовий настрій на весь день. Дякуємо за активність батькам, вчителям, які завжди із задоволенням та натхненням реалізовують ідеї своїх чудових дітей. Завжди пам’ятаймо, що свята, проведені у дусі національних традицій, об’єднують нас у єдину могутню українську родину», –
йдеться у повідомленні.